Om mig

Fokus på dine behov

Lang erfaring inden for undervisning

Materiale skræddersyset til dig

Mit navn er Mikkel Ahlburg Byrgesen, og jeg står bag Ahlburg Sprog. 

Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk, specialundervisning, geografi og samfundsfag. I flere år arbejdede jeg på en folkeskole i Vejle Kommune. Her underviste jeg udskolingen i mine linjefag, varetog opgaver inden for specialområdet, var klasselærer samt førte elever op til prøver.

I 2018 valgte jeg at sige min stilling op for at prøve noget nyt. Jeg fik mulighed for at komme til Grækenland, hvor jeg skulle være med til at bygge en skole op for dansk/græske børn og unge i alderen 4-18 år. Hvis du har lyst, kan du læse mere om skolen her: Danskskole i Chania

Ved siden af mit arbejde med skolen arbejdede jeg selvstændigt med at lære voksne grækere dansk til brug i virksomhedsregi.

I slutningen af 2019 vendte jeg retur til Danmark, og jeg valgte at slå mig ned som underviser hos virksomheder og private.

Det, at jeg selv har boet i Grækenland i en længere periode og undervist herboende børn, unge og voksne, har givet mig en stor erfaring inden for undervisningsbranchen. Jeg ved, hvor vigtigt det er at sætte fokus på, hvad den enkelte ønsker og har behov for.

Har du lyst til at vide mere om, hvad jeg kan tilbyde, er du altid meget velkommen til at kontakte mig via kontaktsiden her eller sende mig en mail

Du kan også finde mig på LinkedIn her


Mikkel Ahlburg Byrgesen