Fokus på jeres behov

Lang erfaring inden for undervisning

Materiale skræddersyet til jer 

Danskundervisning ude hos jer

Du er virksomhedsejer, og du har medarbejdere fra udlandet. Du kunne godt tænke dig, at de lærte at tale dansk.

Hvis virksomhedens medarbejdere taler det samme sprog og kender til den samme kultur, skabes der mere samhørighed, og virksomheden bliver mere effektiv.


Min erfaring er desuden, at hvis de nye medarbejdere fra udlandet føler sig velkomne, og at der gives en mulighed for at de kan forstå og agere i samfundet, så er medarbejderne mere villige til at blive i virksomheden. 


Jeg tilrettelægger undervisningen, så den passer til jeres behov og ønsker. Der lægges særligt fokus på det fagsprog, som I bruger hos jer.  


Der er ofte rigtig travlt i virksomheder, og derfor kan det være svært at nå det hele. Vi planlægger derfor sammen danskundervisningen, så den giver mest mening for jer. 


Kontakt mig via telefon eller mail


Det var min første gang til at prøve online undervisning, og den overgik forventninger. Jeg følte mig tryg og tæt på underviseren, selvom vi så hinanden kun på skærmen. Undervisning var professionelt og skræddersyet til mine behov.

Mikkel knew where to start from and how to continue. He was ready to understand our professional needs that at the time required a relevant command of the Danish language.