Fokus på jeres behov

Lang erfaring inden for undervisning

Materiale skræddersyet til jer

Hvorfor skal medarbejderen lære dansk?

Tre gode grunde til at jeres medarbejdere skal lære dansk:

- Samhørighed: Sammenhold mellem medarbejdere er vigtigt, når de hver dag skal yde sit maksimale for jeres virksomhed. Når jeg har undervist ude hos firmaer, får jeg ofte fortalt, at det som nyansat fra udlandet ofte er svært at blive en del af fællesskabet. Fordi der ofte tales dansk i virksomheden, og at den danske kultur er fremmed for en. 


- Effektivitet: Når medarbejderne føler en samhørighed, har de lettere ved at ville yde sit bedste for hinanden og virksomheden. Det er følelsen af "lad os kæmpe i flok", der kommer frem i medarbejderne. 


- Fastholdelse: Når man først har fået fat i medarbejderen med de rette kompetencer, vil man gerne beholde vedkommende. Derfor er det væsentligt, at medarbejderen føler sig velkommen i virksomheden fra start af. Ved at tilbyde danskundervisning får medarbejderen hurtigt: "De vil gerne investere i mig, og jeg er velkommen her". 

Ring til mig så vi kan drøfte jeres muligheder.

Eller skriv ganske enkelt en mail til mig. My original motivation for learning Danish stemmed from my job, where I work for a Danish transport firm. Despite corresponding primarily in English, there are often times when it is essential I have a basic understanding of the Danish language; particularly when communicating with clients or colleagues based in Denmark. Mikkel has more than helped me achieve this.

Mikkel Ahlburg Byrgesen